Van vroeger uit, hadden enkele ondernemers die binnen de detailhandel actief waren een “Sint Nicolaas” of “eindejaars” actie op touw gezet. Sinds enkele jaren is deze actie rond kerstmis beter bekend als de “Sterrenactie” in Angeren.

Het idee van de sterrenactie is simpel; spaar bij 1 van de 8 onderstaande winkels voor mooie prijzen & ondersteun de Angerense ondernemers!

spaarkaartBij elke €5,- aan aanschafwaarde ontvang je een
sticker of stempel die je op de bijbehorende sterrenactie kaart kunt plakken. Lever je volle kaart bij 1 van de aangesloten winkels in en ding mee naar mooie prijzen! Denk hierbij aan een tegoedbon,
cadeaucheque, bloemstuk of levensmiddelenpakket van 1 van de deelnemende winkels die u aan de rechterkant van deze pagina kunt zien.

 

De eerste trekking van deze actie wordt op 3 december om 20:30 in De Letste Stuyver in Angeren gehouden. De 2e trekking op 22 december, wordt ook in De Letste Stuyver om 20:30 gehouden, en dit is tevens de einddatum van deze actie voor dit jaar. Op deze tweede trekking wordt tevens de hoofdprijs: Een weekend weg voor 2 personen t.w.v €500,- verloot!
Let op: Uw volle spaarkaart(en) dingen in beide trekkingen mee!

sterrenactie-smallLos van deze actie zorgt de Ondernemersvereniging Angeren
er ook voor dat in week47 het dorp opgevrolijkt wordt door fel
brandende sterren aan de lantaarnpalen in Angeren.

Maar wat vindt u nu eigenlijk van deze sterrenactie?
Heeft u misschien nog goede aanvullende ideeën?
Of wilt u met uw winkel hier graag bij aansluiten?

MSN


Geef hieronder uw mening en wij nemen in het zeker in beraad!