Bericht met foto uit “Het Gemeentenieuws” 1 apr 2019, 18:39:

ANGEREN – Dit jaar zal er weer De Lentekriebels worden georganiseerd en wel voor de 22e keer. Na dat in het jaar 2008 de volledige organisatie bij de ondernemersvereniging Angeren kwam te liggen is het kleine evenement inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Angeren en ver daar buiten.

Gezien de leeftijd, en de inspanningen die de Lentekriebels van de organisatoren eisten, hebben enkele deelnemers in samenspraak met de ondernemersvereniging vorig jaar besloten om een samenwerking aan te gaan om de voortgang van de Lentekriebels te waarborgen. Na een paar enthousiaste bijeenkomsten, en prachtig weer kunnen we terugkijken op een schitterende Lentekriebels 2018. De oud-gedienden van de ondernemersvereniging zijn de deelnemers ontzettend dankbaar en willen hun afscheid niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

De heren Hennie Helsen Toon Barten en Bert Bolder worden tijdens de opening op 6 april om 15.00 uur gehuldigd als blijk van dank. Het Koningschieten zal gelijk na de opening van start gaan met het eerste schot afgevuurd door burgemeester, mevrouw Schuurmans. De zeepkistenrace (het succesnummer van vorig jaar) krijgt een vervolg en start na de kerkdienst die dit jaar in de feesttent gehouden wordt. Op de braderie zijn weer van allerlei activiteiten door diverse verenigingen georganiseerd, te aanschouwen en te beluisteren dus genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan Angeren dit weekend.